Skip to main content

Vuokrattavat tilat

Tilat

Vuokraamme koulurakennuksessamme olevia tiloja sekä yksityishenkilöille että yhteisöille. Tiloja voi vuokrata sekä tilapäiseen käyttöön että säännöllisesti. Tiloja on mahdollista vuokrata arkisin koulupäivien jälkeen sekä viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina.

Työskentely- ja luokkatilat

Työskentely- ja luokkatilat soveltuvat esimerkiksi erilaisten kurssien ja työpajojen järjestämiseen. Pienten ja keskikokoisten tilojen koot vaihtelevat 13 neliön muutaman hengen työtiloista suurempiin, 36–60 neliön luokkatiloihin. Luokkatiloihin mahtuu kalustuksesta ja tilasta riippuen 15-40 henkilöä.

Tilat voidaan vuokrata joko lähes tyhjinä tai kalustettuina, jolloin tiloissa on tilasta riippuen tuloleja, penkkejä, pöytiä ja pulpetteja. Luokkahuoneissa on lisäksi videotykit ja valkokankaat. Kaikissa luokissa ei ole vesipistettä.

Vuokraajan käytössä ovat myös samassa kerroksessa sijaitsevat wc-tilat sekä sovitusti keittiötilat.

Ravintolatilat

Vuokraamme myös koulumme pohjakerroksessa sijaitsevaa entistä Upseerikerhon ravintolatilaa. Ravintolatila jakautuu 56-neliöiseen pienempään tilaan (noin 30-40 paikkaa)  ja 168-neliöiseen suurempaan tilaan (noin 70-80 paikkaa). Molemmissa tiloissa vuokraajien käytössä ovat tilassa olevat pöydät ja tuolit. Keittiön ja buffet-linjaston käytöstä ja sovitaan erikseen.

Hinnat

  • 50 € / 1–2 tuntia
  • 80 € / 3–4 tuntia
  • 100 € / yli 5 tuntia

Pidempiaikaisten vuokralaisten kanssa hinnasta sovitaan erikseen.

Tilojen vuokraamiseen liittyvät yhteydenotot: Marja Kaislavirta, marja.kaislavirta@turunsteinerkoulu.fi, 040 028 5923

Kulkuyhteydet

Koulumme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä lähellä Turun keskustaa, osoitteessa Kaivokatu 12.

Etäisyydet:

  • Kupittaan rautatieasema 500 metriä
  • TYKS A-sairaala 450 metriä
  • Kupittaanpuisto 500 metriä
  • Kauppatori 1,6 km

Saapuminen ja pysäköinti

Kouluumme on mahdollista saapua esimerkiksi bussilinjoilla 2A, 2 C, 6, 32, 42, 50, 55, 55A, 60 ja 221. Lähimmälle pysäkille on matkaa 150 metriä.

Koulumme sisäpihalla on maksutonta pysäköintitilaa. Lisäksi lähistöllä on sekä parkkikiekollisia että maksullisia kadunvarsipaikkoja.

Kuvia työskentely- ja luokkatiloista

Voit selata kuvia liu’uttamalla oikealle tai vasemmalle.

Kuvia ravintolatiloista

Voit selata kuvia liu’uttamalla oikealle tai vasemmalle.