Maksut ja lahjoitukset

Tukimaksut ja lahjoitukset

Turun steiner-koulun rahoitus perustuu pääasiassa valtionapuun. Valtionavun supistuessa yhä tärkeämmän osan koulun rahoitusta muodostavat huoltajien maksamat vapaaehtoiset tukimaksut sekä erilaiset lahjoitukset.

Huoltajien maksamilla tukimaksuilla ja kerätyillä lahjoituksilla pystytään tarjoamaan oppilaille ja opiskelijoille laadukkaampia materiaaleja, retkiä sekä esimerkiksi lisäämään luomuruuan osuutta kouluruokailussa.

Perusopetuksen vapaaehtoinen tukimaksu on 50€/kk/perhe. Lukiossa tukimaksu on 50€/kk/oppilas. Tukimaksua voi kuitenkin maksaa oman taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Koulun tukemiseksi:

• Voit maksaa tukimaksun (perusopetuksessa 50 €/perhe/kk ja lukiossa 50 €/opiskelija/kk) koulun tukimaksu- ja lahjoitustilille.
  • Voit kerätä lahjoituksia esimerkiksi yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Lahjoitukset ovat arvokas apu kouluyhteisöllemme ja mahdollistavat kiireettömän alkuopetuksen, yksilöä kunnioittavan kasvun, kokonaisuuksista lähtevän opetuksen ja luovuutta arvostavan yhtenäiskoulun säilymisen Turussa. Lahjoittaminen Turun Steiner-koululle viestii samalla lahjoittajan arvoista.

Sekä tukimaksut että lahjoitukset maksetaan koulun tukimaksu- ja lahjoitustilille:

• Tilisiirrot: Turun Steiner-koulu / FI13 5710 9720 0496 35
  • Mobile pay: Turun Steinerkoulu / 10450

Suuremmissa  ja esimerkiksi tiettyyn tarkoitukseen suunnatuissa lahjoituksissa voit olla jo etukäteen yhteydessä osoitteeseen kanslia@turunsteinerkoulu.fi.

Kouluyhdistyksen jäsenmaksu

Koulua ylläpitää Turun seudun steinerkouluyhdistys ry. Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä oppilaiden huoltajat, koulun toimihenkilöt sekä 18 vuotta täyttäneet oppilaat. Maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun 50 € / vuosi, on äänioikeutettu yhdistyksen kevät- ja syyskokouksessa. Mikäli haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, ole yhteydessä sähköpostilla kanslia@turunsteinerkoulu.fi.