Skip to main content

Vanhempain­toiminta

Hallitus

Yhdistyksen päätöksentekoon pääsee tehokkaimmin vaikuttamaan hallituksessa. Hallitus valitaan kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan yhdistyksen syyskokouksessa.

Toimikunnat

Turun Steiner-koulun toimikunnat ovat johtokunnan asettamia. Toimikuntien tarkoitus on osaltaan kehittää koulun toimintaa ja niissä on jäseniä sekä opettajakunnasta että vanhemmista. Toimikuntatyöstä kiinnostuneen kannattaa olla yhteydessä kunkin toimikunnan kokoonkutsujaan! Erityisesti mukaan kaivataan kunkin osa-alueen erityisosaamista, mutta myös innostus asiaan riittää! Katso lisätietoa toimikunnista täältä »

Steiner­kasvatuksen liitto – vanhempain­jaosto

Vanhempainjaostossa keskitytään steinerpedagogisenliikkeen kehittämiseen ja tukemiseen vanhemman näkökulmasta.

Jaoston kokouksiin ovat tervetulleita kaikki steinerpäiväkotilasten ja -koululaisten vanhemmat. Kokousten matkakulut on kunkin osallistujan / osallistujan taustayhteisön hoidettava itse. Vanhempainjaosto tekee myös kansainvälistä yhteistyötä.

Jaoston puheenjohtaja / kokoonkutsuja:
Chia Koskinen, Tampereen Rudolf Steiner -koulu, vanhempainjaosto@steinerkasvatus.fi
Lue lisää Steinerkasvatuksen liiton sivuilta.

Mestaritonttu

Mestaritontun tarkoitus on palvella kaikkia koulun oppilaita ja vanhempia koulutarvikkeiden ja steinerpedagogiikkaa tukevien tuotteiden hankinnassa. Täältä löydät eurytmia-tossut, liitupussit, liidut, vahat, riisipussit yms. Lisäksi valikoimassa on mm. luomulaatuisia elintarvikkeita, luontoa rasittamattomia pesuaineita ja steinerpedagogista kirjallisuutta. Kaupan tavoitteena on myös kasvattaa tietoisuutta luonnonmukaisista tuotteista.

Tervetuloa!

Mestaritonttu toimii pelkästään koulun vanhempien vapaaehtoisvoimin. Asioimalla Mestaritontussa kaikki voivat osaltaan tukea koulun toimintaa!

Voit lähettää tilauksen sähköpostilla osoitteeseen mestaritonttu@turunsteinerkoulu.fi ja noutaa myöhemmin myymälästä!