Vanhempaintoiminta

Vanhempaintoiminta Turun Steiner-koulussa on aktiivista ja vanhemmille on tarjolla monia eri mahdollisuuksia osallistua koulun toiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen.

Yhdistyksen jäsenyys

Koulua ylläpitävän Turun seudun steinerkouluyhdistys ry:n jäsenistö koostuu pääosin vanhemmista, mutta mukana on myös koulun toimihenkilöitä ja täysi-ikäisiä lukiolaisia. Vanhempien jäsenyys ei ole kuitenkaan edellytys lasten opiskeluun koulussamme. Yhdistyksen jäsenenä pääset osallistumaan ja äänestämään kaksi kertaa vuodessa pidettävissä yhdistyksen kokouksissamme.  Katso lisätietoa yhdistyksen jäsenyydestä täältä »

Hallitus

Yhdistyksen päätöksentekoon pääsee tehokkaimmin vaikuttamaan hallituksessa. Hallitus valitaan kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan yhdistyksen syyskokouksessa. Hallituksen jäsenyyden edellytyksenä on yhdistyksen jäsenyys. Jos olet kiinnostunut yhdistyksen jäsenyydestä ole yhteydessä rehtoreihin tai hallituksen puheenjohtajaan.

Koulufoorumi

Koulufoorumi on kaikille vanhemmille ja oppilaille avoin yhteistyöfoorumi koulun toiminnan kehittämiseen. Koulufoorumi vastaa mm. joulu- ja kevätmyyjäisten järjestelyistä.

Luokkien yhdyshenkilöt

Jokaiselta luokalta valitaan vuosittain kaksi vanhempaa toimimaan luokan yhdyshenkilönä eri koulun hallintoon liittyvissä asioissa. Katso lisätietoa luokkien yhdyshenkilöistä täältä »

Toimikunnat

Turun Steiner-koulun toimikunnat ovat johtokunnan asettamia. Toimikuntien tarkoitus on osaltaan kehittää koulun toimintaa ja niissä on jäseniä sekä opettajakunnasta että vanhemmista. Toimikuntatyöstä kiinnostuneen kannattaa olla yhteydessä kunkin toimikunnan kokoonkutsujaan! Erityisesti mukaan kaivataan kunkin osa-alueen erityisosaamista, mutta myös innostus asiaan riittää! Katso lisätietoa toimikunnista täältä »