Iltapäiväkerho

Iltapäiväkerho on tarkoitettu ensisijaisesti koulutietänsä aloittaville pienille 1. – 2. luokkalaisille. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme tarjoamaan iltapäiväkerhoa myös 3. luokkalaisille. Kerho toimii koulun tiloissa klo 11 – 17.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan ympäri vuoden. Ilmoittautuminen tällä lomakkeella.

Kysy lisää iltapäiväkerhon toiminnasta iltapäiväkerhon vastaavalta ohjaajalta kati.halminen@turunsteinerkoulu.fi p. 044 357 4126

Kysy lisää iltapäiväkerhoon ilmoittautumisesta, maksuista yms. kanslia@turunsteinerkoulu.fi p. 02 273 4777

Toiminta-ajatus

Iltapäiväkerhon tavoitteena on luoda lapsille turvallinen ja mukava iltapäivä ulkoilun, vapaan leikin ja ohjatun tekemisen ohessa. Joka iltapäivä tarjolla on koulun oman keittiön valmistama välipala.

Iltapäiväkerhossa

Iltapäivä on lasten vapaa-aikaa ja täällä lapset voivat valita tekemisensä oman kiinnostuksensa mukaan. Tilat mahdollistavat sekä vapaan leikin että ohjatun toiminnan. Käytössämme on kankaita, patjoja, kirjoja, käsinukkeja, erilaisia lautapelejä ja askartelumateriaaleja. Piirtämiseen on varattu mehiläisvahavärit.

Iltapäiväkerhon “lukujärjestyksessä” on monipuolisesti puuhaa. Viikon jokaiselle päivälle on oma teemansa: Maanantaisin taidepäivänä on ohjattua askartelua jolloin touhutaan askarteluprojektien parissa. Tiistaina iltapäiväkerhossa vietetään lelupäivää ja keskiviikon liikuntapäivinä leikitään jumppasalissa. Joka viikko teemme retken lähiympäristöön, esimerkiksi urheilupuistoon. Perjantaisin teemme itsellemme välipalan kotitalousluokassa.