5. luokan näytelmä: Lumikki ja seitsemän kääpiötä

Turun Steiner-koulun viides luokka esittää satunäytelmän Lumikki ja seitsemän kääpiötä torstaina 11.5. klo 9.45 & klo 18.00 sekä perjantaina 12.5. klo 9.45.

Vaikka torstain ja perjantain aamunäytökset ovatkin tarkoitettu lähinnä koulun oppilaille, torstain iltanäytökseen ovat vanhemmat, sukulaiset ja kaikki kiinnostuneet tervetulleita! Vapaa pääsy. Iltanäytöksen väliajalla järjestetään kahvio.

Näytelmä esitetään koulumme liikuntasalissa.

lumikki

Tukareiden Kaveri-koju

Tukioppilaat odottavat Kaveri-kojussa valmiina leikkimään kerran viikossa

keskiviikkoisin klo 10.15-10.30 välitunnilla.

Luokkien (1-6) oppilaat voivat tulla kojulle kysymään tukareita

kaveriksi välitunnille.

Idea on syntynyt KiVa-koulu -kampanjan kilpailusta, jossa haettiin uusia ratkaisuja

siihen, miten kukaan ei jäisi välitunnilla yksin ilman kaveria.

Koulun T-paitoja myynnissä!

T-paidan suunnittelukilpailun lukuisista ehdotuksista painettavaksi äänestyksen kautta päätyi kaksi oppilaiden suunnittelemaa kuvaa.

Värikäs puu on saatavana vain valkoisena, omenapaidassa värivaihtoehtoja on useita.

Paitoja myydään koulun tilaisuuksissa ja Mestaritontussa hintaan 19e. Tuotto menee koulun hyväksi.

Sopivan koon puuttuessa voi myös jättää tilauksensa Mestaritonttuun, paidan saa ennen kesää.t-paidat

Peter Pan

Koulumme  kahdeksas luokka esittää näytelmän Peter Pan

oppilaille torstaina 27.10.2016 klo 10.15 ja perjantaina 28.10.2016 klo 9.00.

Kaikille tarkoitettu iltaesitys on torstaina 27.10.2016 klo 18.30. Lämpimästi tervetuloa!